Dortmund är nära att värva Mario Götze

Dortmund är nära att värva Mario Götze

Nära en återkomst

Mario Götze är nära att återvända till klubben han en gång lämnade. Enligt Kicker är det nära att Borussia Dortmund värvar mittfältaren från Bayern München.

Under våren 2013 offentliggjorde Bayern München att man värvat Mario Götze från Bundesliga-rivalen Borussia Dortmund. Detta ledde till ilskna reaktioner hos Dortmunds supportrar, som kände sig svikna av spelaren som kom från de egna leden. Trots detta verkar det nu som att mittfältaren kan på väg tillbaka till sin före detta klubb. Enligt Kicker är det väldigt nära att Dortmund plockar in Götze.

Götze har fått ont om speltid under den senaste säsongen i Bayern och ryktas därför vara på väg att lämna klubben. Tidigare har det talats om att spelaren kan gå till Tottenham. Dessutom har det spekulerats om att tysken skulle kunna flytta till Liverpool i sommar, där han i så fall skulle återförenas med Jürgen Klopp.

Götze började spela för Dortmunds ungdomslag år 2001. Han debuterade sedan för föreningens A-lag i november 2009 i en match mot Mainz. Fyra år senare valde han att lämna. Nu kan det vara dags för en återkomst.

Bayern Münchens mittfältare är inte den enda spelaren som kopplas samman med Dortmund. Även Andre Schürrle ska vara nära en övergång till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365