bet365

Borussia Dortmund utmanar Liverpool om Mahmoud Dahoud

Mahmoud Dahoud lämnar Borussia Mönchengladbach?

Liverpool har sett ut som Mahmoud Dahouds nästa destination. Men nu utmanar Borussia Dortmund om spelarens signatur.

Mahmoud Dahoud är en hett eftertraktad man. Mittfältaren har varit en tongivande spelare i Borussia Mönchengladbach under en längre period och har dessutom haft en framträdande roll i det tyska U21-landslaget. Trots att Bundesliga-klubben tappat nyckelspelare som Granit Xhaka och Havard Nordtveit så har 20-åringen tagit ett stort ansvar och behållit kvalitén i laget.

Enligt Bild har Liverpool identifierat spelaren som sitt nästa nyförvärvJürgen Klopp uppges beundra hans kvalitéer och förbereder ett bud på honom i januari värt 25 miljoner pund, motsvarande 280 miljoner kronor. Tränaren ser Dahoud som en långsiktig värvning då han är en av Tysklands bästa unga mittfältare, och han anser att spelaren hade passat bra in i hans filosofi med tanke på hans mångsidighet.

Nu får dock Liverpool rejäl konkurrens på transfermarknaden. Det är Bleacherreport som skriver att Borussia Dortmund också är intresserade av hans tjänster. Enligt webbsidan kommer tyskarna försöka matcha det bud som Premier League-klubben ska lägga i vinter för att få till en affär. Med tanke på att mittfältaren fortfarande är ung så är det troligt att han vill stanna i Bundesliga och etablera sig vilket är till fördel för Dortmund.

Mahmoud Dahouds kontrakt med Borussia Mönchengladbach löper ut sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply