Aubameyang: ”Vet inte om jag är kvar nästa säsong”

Aubameyang: "Vet inte om jag är kvar nästa säsong"

Droppar hint om flytt

Borussia Dortmunds hyllade anfallare Pierre-Emerick Aubameyang har länge hållit dörren öppen för en eventuell flytt och nu droppar strikern ännu en hint – och en ganska tydlig sådan – om att han kan komma att lämna redan till sommaren.

Borussia Dortmund har ett lag fullt av talangfulla stjärnor, men den klarast lysande av dem alla är utan tvekan Pierre-Emerick Aubameyang, anfallaren som de köpte in från franska Saint-Étienne 2013 och som enbart har gått från klarhet till klarhet och blivit bättre och bättre. För var år har anfallaren gjort allt fler mål, slagit rekord och attraherat storklubbarnas uppmärksamhet, men än har han inte lämnat Dortmund, någonting som kan komma att ändras nu.

I den engelska tidningen Daily Mail uppger den 27-årige anfallaren att han nu kan komma att lämna klubben till sommaren.

– Jag vet inte om jag kommer stanna, sade Aubameyang enligt den engelska tidningen.

– Jag tänker bara på att spela bra fotboll just nu. Jag vill ge mitt bästa och vinna titlar. Jag tänker bara på sporten och inte på något annat. Förra året gjorde jag 18 mål före jul. Jag hoppas att jag kan göra bättre ifrån mig i år. Men jag vill också fokusera på den andra halvan av säsongen, avslutade anfallaren.

Aubameyang själv har länge varit intresserad av att spela i Real Madrid, någonting som är vida känt, men även Arsenal och Manchester City har visat sitt intresse för anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply