Bayern München jagar Arsenals försvarsklippa Laurent Koscielny

Bayern München jagar Arsenals försvarsklippa Laurent Koscielny

Fransmannens kontrakt går snart ut

Bayern München sägs vara redo att gå in för en värvning av Arsenals mittback Laurent Koscielny, vars kontraktförlängning med klubben har dragit ut på tiden vilket kan hinta om att fransmannen överväger att lämna.

Arsenals mittback och lagkapten Laurent Koscielny har varit en riktig klippa i Londonklubbens försvar sedan han kom till klubben 2010. Han är känd för att kunna vara lite klumpig ibland i vissa situationer men ur en generell synvinkel så har den franske landslagsmannen varit en vital del av Arsenals försvarskedja. Han har även det stora ansvaret att vara kapten för laget och styr och ställer på planen.

Enligt rapporter från bland annat den engelska tidningen Express så skall de tyska mästarna Bayern München vara intresserade av att värva den franske försvararen. De behöver någon som kan tillkomma bredvid Jerome Boateng och Mats Hummels, dock är de två tyskarna mer startspelare än Koscielny och frågan är om den 30årige mittbacken skulle vara okej med att starta på bänken.

Arsenals tränare Arsene Wenger vill se Koscielny stanna på Emirates stadion men förhandlingarna över ett nytt kontrakt värt 90 000 pund i veckan har skjutits upp. Koscielny har för närvarande enbart ett år kvar på sitt kontrakt med den röda Londonklubben.

Andra spelare som ryktas vara på väg ut är Olivier Giroud, som skulle kunna ingå i en affär som ser Gonzalo Higuain komma från Napoli och sluta upp med Arsenal medans Giroud går till det italienska Serie A-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365