Ansluter Mario Gomez till Borussia Dortmund?

bet365
Ansluter Mario Gomez till Borussia Dortmund?

Ännu en stark offensiv spelare på gång

Mario Gomez gjorde en stark insats för Tyskland i EM 2016 i Frankrike och var en nyckelspelare för Die Mannschaft som nu kommer lämna sin klubb Besiktas och där kan Borussia Dortmund svepa in och värva anfallaren.

Mario Gomez har under den senaste säsongen spelat i Turkiet, i Besiktas, på lån. Detta från Serie A-laget Fiorentina, som han sedan 2013 tillhör. Gomez kommer dock inte att fortsätta spela för de turkiska ligamästarna, då det politiska läget i landet har fått anfallaren att bestämma sig för en flytt någon annanstans istället. Men Fiorentina är inte heller intresserade av att ta hem den 31årige anfallaren, då han är alldeles för dyr för italienarna.

Detta är en situation som Bundesligajättarna Borussia Dortmund kan ta tillvara på. Enligt rapporter från Turkiet, bland annat Hürriyet, så skall Dortmund redan vara överrens med den tyske landslagsmannen Gomez, och han skall till och med redan ha skrivit under ett kontrakt med de gulsvarta.

Enligt den turkiska källan så skall Dortmund ha sett denna perfekta situation uppstå och ha tagit sin chans och efter att Gomez haft längre samtal med tränare Thomas Tuchel skall hann ha skrivit på för Dortmund. Gomez egna management ville inte kommentera detta. Dortmunds VD, Hans-Joachim Watzke, skall halvhjärtat ha dementerat ryktena via WAZ och Gomez sägs inte vara i fokus.

– Så som saker står just nu blir det inga mer värvningar, sade Watzke.

Dortmund har redan varit flitiga under transferfönstret och bland annat värvat lovande Ousmane Dembélé, André Schürrle och även värvat tillbaka Mario Götze.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365