Tysk media: ”Lewicki intressant för storklubben”

bet365

Oscar Lewicki kan lämna Malmö FF för Bundesliga

Efter Succé i U21-EM kan nu Malmö-sonen vara på väg att byta Allsvenskan och Malmö FF till Bundesliga och Werder Bremen.

En av Sveriges bäste spelare i sommarens U21-EM där man vann guld, Oscar Lewicki, kan komma att lämna Malmö FF efter endast ett halvår i klubben. Många av de andra stjärnorna som gjorde succé i sommarens mästerskap har redan flyttat till större klubbar i utlander men för Oscar Lewickis del har det inte varit några rykten om flytt, fram tills nu. Enligt tyska NWZ ska Werder Bremen vara villiga att köpa loss svensken efter att man fått sin mittfältare Philipp Bargfrede långtidsskadad. Klubben som förra säsongen slutade på tionde plats i Bundesliga ska ha haft ögonen på svensken sedan några månader tillbaka och man bestämde sig för att försöka köpa loss spelaren efter U21-EM i somras.

Bremens sportchef Rouven Schröder ska enligt uppgifter ha varit på plats i Tjeckien i somras och ska där ha blivit imponerad av 23-åringen, både offensivt och defensivt. NWZ skriver att Bundesliga-klubben ska vara villiga att betala vad som krävs för att knyta åt sig mittfältaren och enligt tidningen ska Lewickis prislapp ligga på runt 12 miljoner kronor.

Oscar Lewicki kom till Malmö FF inför säsongen på fri transfer från BK Häcken och har kontrakt till och med december 2017.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply