TV: Atléticos sex-iga uppvisning mot Deportivo

bet365

Atlético slog Deportivo med hela 6-0 och 5 av målen gjordes av colombianen Radamel Falcao!

 

1-0 kom efter en hörna slagen av Koke och Diego Costa kunde relativt enkelt nicka in ledningsmålet.

2-0 Kort efter att Deportivo haft en nick i stolpen går Atlético på kontring där Koke tillslut får fram en djupledsboll till Falcao som placerar bollen till vänster om Aranzubia i motståndarmålet.

3-0 gjordes även det av Falcao som tog emot ett inkast från Arda Turan på vänsterkanten, vände och drämde till bollen vid den högra stolpen, otagbart för målvakten och 3-0 var även halvtidsresultatet.

4-0 gjorde Falcao på straff efter att ha blivit nedsparkad av en Deportivoförsvarare. Straffen förvaltade han säkert och placerade den till höger i målet medans målvakten gick åt andra hållet.

5-0 Efter en kontring där Adrián spelar fram Arda Turan går turken på avslut. Deportivos målvakt Aranzubia räddar första skottet men har inte en chans när Falcao kastar sig fram med huvudet och är nära att få en spark i huvudet men ingenting kunde stoppa Falcao den här kvällen. Nicken resulterade i 5-0 och Falcaos fjärde mål för kvällen.

6-0 Falcao var inte klar än. Atléticospelarna kom i ett 4-mot-3 läge och Filipe hittar fram till Falcao med en passning som blir aningen för lång. En försvarare i motståndarlaget hinner i mellan men Falcao snor tillbaka bollen, går i sidled och lurar en till försvarare och avlossar ett skott som går i mål efter en touch på en Deporspelare. 6-0 och Falcaos femte mål för kvällen!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply