Uppgifter: Roma och Galatasaray jagar Mathieu Debuchy

Uppgifter: Roma och Galatasaray jagar Mathieu Debuchy

Arsenal-försvararen kan vara på väg bort

Arsenals högerback Mathieu Debuchy har inte figurerat i Londonlaget under en tid och det ser ut som att han kan komma att lämna, med toppklubbar likt Roma och Galatasaray som jagar den franske försvararen.

Premier League-laget Arsenal har haft en del trubbel i sin försvarslinje, med vitala spelare likt Per Mertesacker skadade och svårigheter med att finna bra ersättare. Londonklubben lyckades tillslut dock finna en ersättare i Shkodran Mustafi. Nu har dessutom den unge spanjoren Hector Bellerin på riktigt klivit fram och visat ledningen vad han går för på högerbacksplatsen, och 21-åringen skrev nyligen på ett nytt kontrakt med klubben förkunnade de idag officiellt.

Detta innebär att en annan högerback i Arsenal, Mathieu Debuchy, är ganska överflödig. Den 31-årige fransmannen kom till Arsenal under 2014 från den dåvarande Premier League-konkurrenten Newcastle United, men gjorde enbart 15 matcher i alla turneringar för klubben, och ett mål, och var under förra året utlånad till franska klubben Bordeaux, där det gick hyfsat för Debuchy. Nu är fransmannen tillbaka i Arsenal men utsikterna att han kommer att få spela ser väldigt smala ut och det ryktas om att försvararen kan komma att lämna klubben skriver Goal. Enligt uppgifter skall den italienska storklubben Roma vara väldigt intresserad av att värva försvararen, samma när det gäller de turkiska giganterna Galatasaray.

Det återstår att se huruvida försvararen kommer att stanna kvar och få någon speltid i Arsenal eller om det blir en utgång för fransmannen och vart han då i så fall hamnar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply