Galatasaray intresserade av Marouane Fellaini

Galatasaray intresserade av Marouane Fellaini

Vill värva från Manchester United

Marouane Fellaini kan vara på väg att lämna Manchester United. Enligt Transfermarketweb vill Galatasaray värva spelaren.

Marouane Fellaini har under flera tillfällen sagts vara på väg att lämna Manchester United. Bland annat har belgaren kopplats ihop med två ryska klubbar, då både CSKA Moskva och Zenit påstås vara intresserade av spelaren. Nu ger sig en till klubb in i jakten på FellainiGalatasaray vill värva mittfältaren, uppger Transfermarketweb.

Den turkiska klubben vill värva belgaren då man vill förstärka mittfältet. Tidigare uppgavs det att Lucas Leiva kan lämna Liverpool för Galatasaray, men i slutändan så blev aldrig värvningen av. På grund av det har Galatasaray istället riktat sin blickar mot Manchester United och Fellaini.

Det är dock tveksamt om Uniteds tränare Jose Mourinho kommer att gå med på att släppa mittfältaren till Turkiet. I en intervju med Sky Sports ska portugisen ha sagt att Fellaini är en nyckelspelare på Old Trafford och att belgaren är väldigt viktig för laget.

Fellaini kom till Manchester United i september 2013. Han lämnade då Everton efter fem år i föreningen. Mittfältaren har sedan tidigare även representerat Standard Liege i den belgiska ligan.

28-åringen var uttagen i den belgiska truppen till EM 2016, där laget åkte ut i kvartsfinal mot Wales.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply