Alexandre Pato flyttar till Galatasaray?

Alexandre Pato flyttar till Galatasaray?
bet365

Alexandre Pato kan lämna Villareal

Alexandre Patos dagar i Villareal kan vara över. Spelaren kan vara på väg att flytta till Galatasaray, rapporterar Football Espana.

Galatasaray är ute efter en ersättare till Lukas Podolski. Den tyska anfallaren påstås lämna klubben inom en snar framtid. Nu ryktas det om att man har hittat Podolskis ersättare. Galatasaray vill plocka in Alexandre Pato från Villareal, uppger Football Espana.

Samtidigt talas det om att Villareal är öppna till att släppa Pato. Den spanska klubben hävdas anse att det redan finns tillräckligt många anfallare i föreningen för att låta brasilianaren lämna. Under det nuvarande transferfönstret har man redan lånat in Adrian Lopez. Dessutom ryktas det om att Villareal är nära en värvning av Filipe CaicedoEspanyols anfallare.

Lämnar redan nu?

Pato kom till Villareal i juli 2016. Redan efter en halv säsong kan 27-åringen vara på väg att flytta.

Tidigare under karriären har anfallaren även representerat lag som MilanChelsea och Corinthians.

På transferjakt

Villareals anfallare sägs inte vara den enda spelaren som Galatasaray jagar. I jakten på en ersättare till Podolski påstås det även att man har Norrköpings Sebastian Andersson på sin radar. I övrigt spekuleras det även om att klubben är intresserad av Mathieu Debuchy.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply