Chelsea närmar sig Simon Kjaer

Chelsea närmar sig Simon Kjaer

Kan överlägga en transfer för mittbacken

Fenerbahces danske mittback Simon Kjaer uppges vara av intresse för Londonklubben Chelsea och enligt uppgifter kan Premier League-jättarna vara beredda att komma med ett erbjudande i januaris transferfönster.

Chelsea FC ligger för närvarande i toppen av Premier League-tabellen och har efter förra årets katastrofala säsong ryckt upp sig rejält. Londonklubben har under inflytande av nye tränaren Antonio Conte gjort riktigt bra ifrån sig och börjar att rycka i toppen av den engelska tabellen, men de har fortfarande en del att jobba på i truppen. Flertalet spelare har ryktats vara på väg bort från klubben, däribland försvararen Branislav Ivanovic. Conte har, likt de flesta andra tränare, koll på vad som händer i vinterns transferfönster och håller även ögonen på ett antal spelare.

Bland dessa ryktas Fenerbahces Simon Kjaer vara mycket aktuell för Chelsea, detta skriver ESPN FC. Enligt uppgifter har den 27-årige mittbacken kopplats ihop med en flytt till London och det sägs att klubben har kontaktat Fenerbahce gällande en affär i januari. De skall dock inte ha kommit med ett officiellt erbjudande än. Kjaer är en startspelare under Dick Advocaat och har bidragit med tre mål på sina 22 matcher för klubben, dit han anlände sommaren 2015.

Kjaer sägs dock också vara etablerad i Turkiet och har tre år kvar på sitt kontrakt och Fenerbahce vill inte skynda på någon försäljning av försvararen. De sägs inte vara intresserade av några erbjudanden under 15 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply