Besiktas kan plocka in Martín Cáceres

Turkiska klubben erbjuder Martín Cáceres kontrakt

Martín Cáceres står utan kontrakt efter att han lämnade Juventus i somras. Nu uppges turkiska Besiktas vara redo att plocka in spelaren.

Under sommarens transferfönster lämnade Martín Cáceres Juventus när hans kontrakt löpte ut. Sedan dess har försvararen varit klubblös och det börjar bli bråttom för honom att hitta ett nytt lag om han ska vara kvar på sin tidigare nivå. Rykten har gjort gällande att Chelsea velat värva uruguayanen, men med tanke på att man värvat både Marcos Alonso och David Luiz kan speltiden bli knapp för Cáceres.

I veckan har det rapporterats om att Inter erbjudit 29-åringen ett provspel i klubben. Men det finns en annan klubb som verkat tänka ett steg längre – turkiska Besiktas. Det är nyhetssajten yenasir.com som skriver att Besiktas är redo att erbjuda honom ett permanent kontrakt, vilket hade varit nödvändigt för spelarens del, som dessutom hade anslutit på fri transfer.

Under sin spelarkarriär har han representerat klubbar som Villarreal CF, FC Barcelona och Sevilla. Att byta ut detta mot spel i Turkiet, som under den senaste tiden sänkt sin status en aning i fotbollsvärlden, är kanske inte det mest optimala för försvararen men i dagsläget ser han inte ut att få några bättre erbjudanden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365