Mario Gómez lämnar Besiktas – nära Barcelona och Borussia Dortmund

Mario Gómez lämnar Besiktas - nära Barcelona och Borussia Dortmund

Mario Gómez kan hamna i FC Barcelona

Besiktas general manager Metin Albayrak bekräftar att Mario Gómez kan vara på väg att lämna och säger att både Barcelona och Borussia Dortmund är intresserade.

Mario Gómez lämnade Bayern München för spel på Artemio Franchi-stadion med Fiorentina sommaren 2013 och stod under sin tid i Serie A för för sju fullträffat på 29 matcher, ett facit som klubbledningen inte nöjde sig med. Istället blev det en utlåning till Süper Lig och Besiktas där det verkligen lossnade för anfallaren som stod för 26 mål på 33 matcher. Nu ser Gómez ut att lämna den turkiska storklubben. Spelaren själv ska ha sagt att han trivs i klubben men att han vill flytta på grund av oroligheterna i landet, samtidigt berkäftar klubbens general manager Metin Albayrak att flertalet storklubbar drar i Gómez.

 – Våra supportrar vill se honom i Besiktas igen, men vi har förstått att det kommer bli svårt. Han förhandlar med klubbar som Barcelona och Dortmund, då blir det svårt för oss, sa Albayrak till turkisk media.

Även West Ham United med i jakten

Daily Mirror har tidigare även rapporterar att West Ham ställt in siktet på Mario Gomez, 31. Den tyske landslagsanfallaren är  för närvarande  tillbaka i Fiorentina, men förväntas lämna innan transferfönstrets stängning. Serie A-klubben är beredda att lyssna på bud som överstiger 7 miljoner pund för spelarens tjänster, då budgeten blivit en aning ansträngd på grund av hans lön.

West Ham uppges vara redo att betala prissumman som krävs för att köpa loss målsprutan, men lär få hård konkurrens på marknaden. Gomez har nämligen jagats av Borussia Dortmund under en längre tid, och tyskarna lär inte vika ner sig i ett eventuellt budkrig för att locka till sig veteranen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365