Tre klubbar villiga att betala för Neymar

Tre klubbar villiga att betala för Neymar

Den brasilianske stjärnan har inte beslutat sig om något

Ryktena har länge duggat tätt kring den brasilianske anfallsstjärnan Neymar, då hans framtid med klubben Barcelona har sett osäker ut och än är ingenting beslutat för anfallarens del, med flertalet klubbar villiga att betala hans klausul.

Framtiden ser för Neymars del fortfarande väldigt osäker ut. Rykten har florerat länge huruvida han kommer att stanna i Barcelona eller gå någon annanstans, och om han skulle gå någon annanstans är ju frågan vart det skulle kunna bära hän. Flertalet klubbar har länge kopplats ihop med den brasilianske anfallsstjärnan, bland annat Paris Saint Germain och Manchester United. Neymar själv har rapporterats säga dels hur gärna han vill stanna kvar hos de spanska ligamästarna, dels hur en utveckling för hans del kräver en flytt för att han skall bli bättre.

Det är alltså svårt att veta vad som kommer att hända hos Neymar. Dessutom har stjärnan problem med skatteverket i Spanien, en faktor som skulle kunna bidra till en flytt. Yttre omständigheter spelar en stor roll i de flesta fall. Den spanska tidningen Marca rapporterar om att de båda parterna Barcelona och Neymar ännu inte lyckats komma överrens om en förlängning, vilket bidrar till ryktesspridningen. Wagner Ribeiro, en av Neymars representater, har talat ut om situationen på Radio Jovem Pan angående brasilianarens framtid.

– Idag är det tre stora klubbar i världen som vill anställa Neymar och betala klausulen på 200 miljoner euro till FC Barcelona, sade han.

– Jag kan inte säga någonting annat, då det är ett ömtåligt ämne, avslutade han och vägrade därmed avslöja namnen på de tre klubbarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply