Tränaren sågar Liverpool: ”De ser helt medelmåttiga ut”

Harry Redknapp går hårt åt årets upplaga av Liverpool

Liverpool har haft en väldig omsättning på spelare inför säsongen då man bland annat tappat nyckelspelare som Raheem Sterling och Steven Gerrard. Harry Redknapp är en som tycker Liverpool ser oerhört svagt ut i år.

Harry Redknapp tränade senast Queens Park Rangers, ett uppdrag han fick sparken från i våras efter tre år på posten. För tillfället är han utan anställning men gästar olika event och program som engelska företag ordnar. Senast var han på ett event ordnat av The Telegraph och där fick han frågan om vad han tyckte om säsongens Liverpool.
– Jag tror inte alls på Liverpool. Det är det värsta laget de har haft på många år. De ser helt medelmåttiga ut och de ska vara lyckliga över att ens ha tagit någon poäng i år, sa managern och fortsatte:
Bournemouth skulle ha slagit dem, de räddades av ett drömmål mot Stoke. Okej, de gjorde i alla fall en bra halvlek mot Arsenal.

Redknapp menar att Liverpool hade klarat sig utan både Luis Suarez och Raheem Sterling, om de hade fått behålla trotjänarna Steven Gerrard och Jamie Carragher några år till.
– De tappade Steven Gerrard, deras ledare. Vilken spelare. De förlorade Jamie Carragher året innan. De tappar karaktärsspelarna. Titta bara på deras två mittbackar senast (Dejan Lovren och Martin Skrtel). Vänsterbacken (Joe Gomez) är en bra, ung spelare men som inte kan använda vänsterfoten trots att han är vänsterback.
– Han är en fantastisk talang. Stack och snabb. Men vad hjälper det om han spelar på fel sida? Då ser det bara obalanserat ut.

Men Harry Redknapp passar också på att uttrycka sin kärlek för klubben och hur gärna han hade velat träna dem.
– Jag älskar Liverpool och om du frågade vilket lag jag helst skulle träna i det här landet är det dem. Men jag ser det inte hända i år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply