Tränaren bekräftar: Martin Ödegaard till Rennes

bet365
Tränaren bekräftar: Martin Ödegaard till Rennes
bet365

Martin Ödegaard lånas ut till Ligue 1 och Rennes

På tisdagen bekräftar Rennes tränare Christian Gourcuff att man är nära att låna in Martin Ödegaard som förra säsongen spelade ungdomsfotboll i Real Madrid Castilla.

Den norske supertalangen Martin Ödegaard kommer med största sannolikhet att spela sin fotboll i Frankrike nästa säsong. På tisdagen bekräftar nämligen Ligue 1-klubben Rennes tränare att mittfältaren är nära att ansluta samtidigt som han hyllar spelaren som hunnit bli blott 17 år.

– Han kan omedelbart bidra med sin teknik, med tanke på den erfarenheten han redan har, säger Gourcuff om 17-åringen enligt den franska tidningen L’Equipe.

Vill även skeppa iväg James Rodríguez

James Rodríguez måste hitta ett nytt lag’, så inleder spanska Diario AS som artiklar där man avslöjar att colombianen inte finns med i planerna som Zinedine Zidane har inför den stundande säsongen som inleds till helgen mot Real Sociedad. Spelarens problem i den spanska huvudstadsklubben började redan under Rafael Benítez då Rodríguez inte fick förtroende från tränaren och samma onda cirkel har fortsatt trots tränarbytet i vintras.

Real Madrid som för drygt en vecka sen slog Sevilla UEFA Super Cup, en match där James var bänkad, ska nu vara ute efter en ersättare till 25-åringen som kom från AS Monaco sommaren 2014. James agent Jorge Mendes sägs vara informerad om situationen och sägs vara ute efter att hitta en klubb som vill värva hans klient.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365