Tottenham överens med Jonathan Calleri

bet365
Tottenham överens med Jonathan Calleri

Tottenham överens med anfallare

Enligt brittiska TMW är Tottenham Hotspur överens med den argentinske anfallaren Jonathan Calleri om en flytt till White Hart Lane i sommar.

Till nästa säsong vill Tottenham Hotspur värva in en anfallare och det namn som man sägs ha högst upp på sin önskelista är Jonathan Calleri som för tillfället spelar i brasilianska Serie A med Sao Paulo som klubbadress. Tidigare har det endast ryktats om att spelaren ska ha intressanter i Premier League men nu kommer TMW med uppgifter om att Tottenham ska vara överens med den före detta Boca Juniors-spelaren om ett kontrakt.

Nästa steg för klubben som slutade trea i säsongens tabell är att förhandla med Deportivo Maldonado som innehar spelarens rättigheter och dokumentation.

I vintras pratades det om att spelaren skulle vara på väg till Inter men istället flyttade 22-åringen till Brasilien där det denna säsong endast blivit en match sen flytten i vintras.

Jagas av Tottenhams argentinske tränare Pochettino som precis förlängt

Mauricio Pochettino var en av årets hetaste tränare i England, då hans Tottenham var Leicester Citys främsta titelutmanare, men man höll inte hela vägen in i kaklet. Säsongen är dock en succé trots allt, och Pochettino anses vara en av de främsta anledningarna till att detta kunde bli verklighet. Nu har han belönats med ett femårskontrakt, för att skaka bort intressenter i form av Manchester United och PSG. Klubben meddelar detta på sin officiella hemsida.

– Vi har sett Mauricio föra in en enorm anda och livssyn till vår klubb och omfamnat den offensiva spelstilen som vi alltid förknippats med, säger ordföranden Daniel Levy.

– Han har byggt en trupp av ungdom och erfarenhet och den här säsongen har vi sett fotboll på högsta nivå, fortsätter han.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply