bet365

Tottenham lägger ambitiöst bud på Sven Bender

Dortmund-mittfältaren kan hamna i Premier League

Premier League-klubben Tottenham Hotspur är på jakt efter nya krafter till mittfältet. Nu rapporterar Daily Telegraph att klubben därför vänder sig till Borussia Dortmunds mittfältare Sven Bender, med ett bud i sikte.

Den tyske mittfältaren Sven Bender var under Borussia Dortmunds succéår en ordinarie pjäs på mittfältet för Jürgen Klopp. I torsdagens Europa League-match mot Wolfsberg blev det däremot bara en plats på avbytarbänken för den skicklige spelaren, något som givetvis också kan dra igång transfercirkusen. Nu ska nämligen Tottenham vara intresserade.

Vill utnyttja tveksamma situationen i Dortmund

Brittiska tabloiden Daily Telegraph rapporterar nämligen på lördagen att London-klubben ska vara ute efter att förstärka mittfältet och där ska Sven Bender vara ett alternativ för Mauricio Pochettino. Frågan som ställs är om tysken, med två år kvar på sitt kontrakt, fortfarande är en del av nye managern Thomas Tuchels planer med klubben. Enligt uppgifterna från den engelska tabloiden ska Tottenham iallafall vara beredda att lägga ett ambitiöst bud på spelaren.

En annan mittfältare som Premier League-klubben sägs titta på är den tyske landslagsmannen Christopher Kramer i Bayer Leverkusen. Han har däremot ett kontrakt till sommaren 2019 med Bundesliga-laget, som han signerade förra året, vilket kan göra det svårt att få loss 24-åringen.

Jagar anfallare i Bundesliga

Samtidigt är huvudstadsklubben på jakt efter åtminstone en ny anfallare, vilket kan bli två om spanjoren Roberto Soldado lämnar White Hart Lane innan transferfönstret stänger. Där ska klubben ha dels den 19-årige anfallaren i StuttgartTimo Werner i tankarna, men även Sidney Sam som hade en bedrövlig säsong i Schalke 04 och som mycket väl kan få lämna till ett reducerat pris.

Franska uppgifter har dessutom nyligen hävdat att Tottenham fått ett bud på Clinton N’Jie nobbat av Ligue 1-klubben Lyon. Detta bud ska ha varit värt 10,5 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply