Torres på väg till Turkiet?

Ska det bli ännu en klubb för Fernandos del?

El niño ryktas än en gång byta klubbadress. Från Chelsea till Milan till Atletico Madrid kan det nu bli Galatasaray som är nästa destination.

Efter att Fernando Torres i augusti förra året gått från Chelsea till AC Milan på ett två års långt lån meddelades det i vintras att lånet gjorts till ett permanent köp. Kort efter detta lånades han ut från Milan till sin barndomsklubb Atlético Madrid, där han för tillfället spelar. Enligt den turkiska tidningen Fotomac ska dock Galatasaray vara sugna på att lägga ett bud på den 31 årige anfallaren i januaris transferfönster. Torres kontrakt med Milan löper ut i slutet av säsongen och de turkiska jättarna hoppas på att få till en bra deal i vinter.

Det har inte varit lätt att vara Fernando Torres ända sedan han lämnade Liverpool för Chelsea, dock har han förbättrat sig sedan sin återkomst till Vicente Calderon. Trots detta ser det inte jättetroligt ut att los Colchoneros gör hans lån till en permanent deal, då de värvat spelare som Jackson Martinez och Luciano Vietto. Hittills har det blivit 6 mål på 28 matcher för de rödvita i alla tävlingsmatcher för Torres.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply