bet365

Topp 20: bästa damspelarna i FIFA 16

Bästa damspelarna i FIFA 16

Topp 20 damfotbollsspelare i FIFA 16

Bästa damfotbollsspelaren i FIFA 16? Vem är den bästa damfotbollsspelaren i FIFA 16? Nu kommer damfotbollen till FIFA 16. För första gången sen FIFA lanserades kan man nu spela med damlandslag. Totalt har man valt att ha med 12 landslag där bland annat SverigeUSA, Brasilien och Frankrike. Spela med stjärnor som Lotta SchelinKosovare Asllani eller Caroline Seger och visa vilket landslag som är bäst i världen.

För att vinna matcher så handlar det ytterst handlar det om att göra mål i FIFA 16 och då spelar det ingen roll ifall det är ett herrlag eller ett damlag. Här hittar du de främsta damfotbollsspelarna i FIFA 16. Vilket damlag och vilka kvinnliga spelare ska man välja i FIFA 16 för att vinna? Det är alltid viktigt att ha kvinnliga spelare med individuella kvalitéer som kan avgöra en match helt på egen hand. De bästa damspelarna kan göra de avgörande målen i en viktig match, detta via till exempel en fast situation eller dribbling. Det kan vara oavgjort under en längre tid av matchen men när tillfället kommer ställer sig publiken upp och det känns som att tiden står still, det är då världens bästa damfotbollsspelare visar klassen. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 20: Bästa damfotbollsspelarna på FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa damfotbollsspelarna är på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vilka världens bästa damfotbollsspelare är på riktigt. De flesta spelar i USA eller Frankrike men det finns även några i den tyska högstaligan. Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa damfotbollsspelarna på FIFA 16. Här går vi igenom listor som är relaterade till de bästa damfotbollsspelarna i olika ligor och lag. Några av dessa listor är världens bäst betalda damfotbollsspelare och de bäst betalda damfotbollsspelarna 2015. Låt oss nu ta en titt på de bästa damfotbollsspelarna i FIFA 16.

20.  Caroline Seger – Sverige

Den första av tre svenskor på listan är Caroline Seger. Sen 2014 gör hon precis som sin landslagskollega Kosovare Asllani, nämligen spelar sin fotboll i den franska huvudstadsklubben Paris Saint-Germain. Seger är en av de bästa fotbollsspelarna i Sverige och har tidigare vunnit Diamantbollen 2009.

19. Nilla Fischer – Sverige

Nilla Fischer är född och uppvuxen i Kristianstad i nordöstra Skåne men har spenderat större tiden som fotbollsspelare i FC Rosengård där det totalt blev åtta säsonger (2003-2011). Efter en tur till Linköping stod det klart att Fischer flyttar till VfL Wolfsburg, en klubb som hon representerat sen 2013.

18. Rosana – Brasilien

Tillsammans med FC Rosengårds Marta är de de enda brasilianskorna på listan. 33-åringen har totalt varit i tio olika klubbar sen hon inledde sin karriär som professionell fotbollsspelare. För tillfället spelar hon i Houston DashTexas.

17. Anja Mittag – Tyskland

Under 2015 lämnade Anja Mittag sin gamla klubb FC Rosengård för att istället skriva på för Paris Saint-Germain. Hon hade då gjort 61 mål på 68 matcher i Malmö-klubben efter totalt tre säsonger.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply