Premier Leagues mest hatade spelare

Premier Leagues mest hatade spelare

Premier Leagues mest avskydda spelare

Vilka är de mest hatade spelarna i Premier League? Vem är den mest hatade spelaren i Premier League?  Kan det vara Costa som på sistone betet sig som ett svin på plan? Som fotbollssupporter är man lärd att heja fram sitt lag och sina spelare och jubla när de gör mål. Ibland kan dock fotboll handla om något helt annat, nämligen svek mot klubben, hat för motståndaren och fula saker på planen.

Premier Leagues fulaste spelare

Lista med de mest hatade spelarna i Premier League. Engelska Premier League har under åren haft flera spelare som älskats av de egna fansen men hatats av motståndarna för mindre begåvade saker som gjorts på planen. Vissa av spelarna på listan över de mest hatade spelarna i Premier League  är fortfarande aktiva spelare medan andra la skorna på hyllan för flera år sen. De alla har dock en sak gemensamt och gör gärna upp en lista för att jämföra om du håller med oss på Silly Season Sverige. Att vara en av de minst gillade spelarna i Premier League är nog en titel som de flesta inte vill ha, medan det känns som att andra strävar efter den, speciellt efter incidenter som hänt nyligen.

Premier Leagues mest hatade spelare 2015/2016

Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort flertalet listor som blivit uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av våra mest intressanta listor som vi tror att ni kommer att gilla.

Ta gärna en titt på listorna efter att vi avslöjat vem som är den mest hatade spelaren i Premier League under 2015/2016:

 

14. Ashley Cole
13. Roy Keane
12. Patrick Vieira
11. El-Hadji Diouf

10. Lee Bowyer

Lee Bowyer var inblandad i en av Premier Leagues största bråk på en fotbollsplan då han rök ihop med lagkamraten Kieron Dyer när de båda spelade i Newcastle United.

Under hela sin karriär var Bowyer känd för att vara en aggressiv och envis mittfältare, och ibland slutade det hela med situationer som den med Dyer. Det hela slutade med dryga möter, avstängning och häktning av Northumbriapolisen.

Med 98 gula kort är han den spelare som dragit på sig näst mest varningar i Premier Leagues historia och det är endast Kevin Davies som ligger före honom på listan. Många av varningarna har kommit efter tacklingar som gjort honom till en av Premier Leagues mest hatade spelare.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply