TOPP 10: Tränarna som spenderat mest under sina karriärer

TOPP 10: Tränarna som spenderat mest under sina karriär

TOPP 10: Tränarna som köpt för mest under sina karriärer

10 tränare som spenderat mest i sin karriär?Alla lag strävar efter att bli det bästa i världen och för att bli ett bra lag måste man ha otroligt skickliga fotbollsspelare. Därför köper man ofta in extremt dyra nyförvärv för att förbättra laget och komma närmare de titlar som man så gärna vill vinna. De bästa spelarna lockas till Premier League med extremt höga löner. De flesta tränarna som skördat framgångar de senaste åren har lagt väldigt höga summor för att köpa de spelare man varit ute efter, vilket vi kunde se i vår lista Premier League klubbar som spenderat mest de senaste 5 åren.

Det är dock inte bara i England som det spenderas otroliga summor varje gång transferfönstret öppnar sig, även i ligor som La Liga, Serie A och Ligue 1 sätter man sprätt på pengarna för att köpa sig ett så konkurrenskraftligt lag som möjligt. Vilka är då tränarna som lagt ner mest pengar på spelarköp under sin tid som tränare?

Topp tio-lista över tränare som spenderat mest i historien

Nu har vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över de 10 tränare som spenderat mest pengar på spelarköp sen 2004. Samtliga tränare på listan har tränat lag i Premier League där de stora pengarna finns. Listan är hämtad från spanska Diario AS och samtliga bilder är hämtade från Bildbyrån.

Ta gärna en titt på andra listor som vi på Silly Season Sverige publicerat, detta efter att vi gått igenom tränarna som spenderat mest någonsin.

 

 

10. Louis Van Gaal – €643,22 miljoner

TOPP 10: Tränarna som spenderat mest under sina karriär

På tionde plats hittar vi Louis van Gaal, holländaren har varit tränare i flera storlag och senaste klubbadressen var Manchester United, där det inte blev någon speciellt lyckad sejour. Holländaren har shoppat loss för 643,22 miljoner euro under sin tid som tränare, en summa som är bland de högsta någonsin.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply