TOPP 10: Steven Gerrards bästa Liverpool-mål

Steven Gerrards 10 bästa mål i Liverpool-tröjan

Steven Gerrard gjorde i helgen sin 709:e match i Liverpool-tröjan och under sin tid i klubben har han stått för flera otroligt snygga mål och totalt har det blivit 185 fullträffar för engelsmannen i den röda tröjan. Det gör honom till klubbens femte bästa målskytt genom tiden, och då är han inte anfallare. Han har aldrig varit uttagen som forward i Liverpool men trots det har han gjort en himla massa mål genom åren. Hans känsliga passningsfot, krävande löpningar och hårda tacklingar har blivit hans ’trademarks’ i spelet.

Steven Gerrards 10 snyggaste mål för Liverpool

Steven Gerrard har gjort flera extremt snygga mål som fått många att tappa hakan. Han har gjort mål både genom långskott och frisparkar och nu har vi valt ut de 10 bästa målen 34-åringen gjort under sina 18 år i klubben. Ta en titt på Steven Gerrard snygga mål!

1. Sheffield Wednesday, 1999

Vad är bättre än att inleda listan med Steven Gerrards första mål för a-laget? När målet gjordes ansågs Steven Gerrard vara en lovande talang från Liverpool akademin men han fick fortfarande stå bakom Michael Owen som med sin snabbhet och målfarlighet fick stå i rampljuset som då var Englands nästa stora anfallsstjärna. Steven Gerrard introducerade sig själv på det sätt som han gjorde flertalet mål, ta sig förbi ett par försvarare för att sedan gå till höger eller vänster och avsluta i bortre hörnet med kraft och precision. Detta var början på en fin karriär på Anfield.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365