TOPP 10: Sämsta frisparksskyttarna någonsin i internationella mästerskap

TOPP 10: Sämsta frisparksskyttarna någonsin internationella mästerskap

Världens sämsta frispark?

Sämsta frisparken i världen? Det har slagits många dåliga frisparkar genom åren men pratas ofta om vilka spelare som slår bäst frisparkar och vilka spelare som kan förvalta sina straffar på bästa sätt. Någon som man dock inte tittar lika mycket på är vilka spelare som har sämst statistik när det kommer till antalet slagna frispark och hur många som gått i i mål. I EM 2016 finns det många väldigt duktiga frisparksskyttar som hittar nätmaskorna från nästan vilken vinkel som helst vilket gör det otroligt svårt för motståndarnas målvakt att rädda skotten. Man kan dock inte alltid vara bäst och trots att en spelare må vara en av de bästa frisparksskyttarna i Europa eller världen kan det vara så att man inte alls lyckats när det kommer till frisparkar i Europamästerskap och världsmästerskap.

Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de sämsta frisparksskyttarna i EM-historien. På listan finns namn som man aldrig kunnat tänka sig skulle vara med en ändå tar en plats på listan. De flera av spelarna har varit säkerheten själv när det kommer till frisparkar i klubblaget men inte alls lyckats när det kommer till frisparkar i internationella mästerskap så som EM och VMKälla: The Sun

Sämsta frisparken?

Kolla in några andra av våra listor på som vi publicerat på siten och få reda på saker du inte tidigare visste!

 

10. Sinisa Mihajlovic

TOPP 10: Sämsta frisparksskyttarna någonsin internationella mästerskap

Jugoslaviens försvarare hade ett otroligt tillslag på fasta situationer vilket man inte minst fick uppleva i Italien där han spelade i Roma, Sampdoria, Lazio och Inter.

När det kommer till frisparkar i internationella turneringar har Mihajlovic slagit 16 frisparkar men endast lyckats få en av de i mål.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply