TOPP 10: De mest misslyckade klubbytena i Premier League 2015/2016

TOPP 10: De mest misslyckade klubbytena i Premier League 2015/2016

Spelarna som ångrar sina flyttar mest i Premier League

Premier League är över sedan en månad tillbaka och det är nog den mest underhållande Premier League-säsongen någonsin. Leicester vann ligan mot alla odds, de regerande mästarna Chelsea totalfloppade, Tottenham imponerade stort, kaoset i Manchester-klubbarna fortsatte och anrika Newcastle åkte ur. Det var verkligen en av de mest underhållande upplagorna någonsin.

Inför förra säsongen skedde det ett antal intressanta spelaraffärer: Pedro gick till Chelsea, Esteban Cambiasso lämnade Leicester, Petr Cech bytte till Arsenal och Jonjo Shelvey flyttade till Newcastle mitt i säsongen. Alla dessa affärer blev inte helt lyckade för spelarna själva. Därför listar vi på Silly Season Sverige de tio mest misslyckade klubbytena i Premier League 2015/2016.

Sämsta affärerna i Premier League säsongen 2015/2016

Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort flera intressanta listor som berör Premier League. Vi har listat de 10 dyraste affärerna i Premier League 2015/2016, spelarna med flest självmål i Premier Leagues historia, de största flopparna i Premier League, Premier Leagues bästa one-season-wonders, de tio mest lojala spelarna i Premier League och Premier Leagues tio bästa spelare.

Listan över de tio mest misslyckade klubbytena i Premier League 2015/2016 handlar om de spelare som bytte klubb inför förra säsongen, eller mitt under säsongen och sedan ångrade sitt klubbyte. Det kan till exempel vara en spelare som bytte en framgångsrik klubb i Spanien och gick till ett lag i Premier League som totalfloppade. Nu sätter Silly Season Sverige igång listan över de sämsta klubbytena i Premier League.

10. Jonjo Shelvey – Swansea->Newcastle

Jonjo Shelvey, Swansea

Jonjo Shelvey var en av januarifönstrets stora bomber när han helt plötsligt lämnade Swansea och skrev på för Newcastle. Prislappen blev nästan 150 miljoner kronor, men Newcastle trodde stenhårt på honom. Själv ångrar Shelvey nog sig med tanke på att Newcastle åkte ur Premier League och nu får han istället tillbringa säsongen 2016/2017 i The Championship.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply