Topp 10: Bästa spelarna i Europa 2015/2016 enligt statistik

10 statistiskt bästa spelarna i Europas fem främsta ligor

Vilka har varit de bästa spelarna i Europa denna säsong? Nu har halva säsongen gått i de flesta ligorna på denna kontinent, och då kan man börja diskutera vilka spelare som har varit bäst än så länge. Vi har flera uppstickarlag i till exempel Premier League, där lag som Leicester City har flera imponerande stjärnor, medan storlag som Barcelona och Paris Saint-Germain har superstjärnor som motsvarar sina förväntningar. I denna lista sammanställer vi de spelare som enligt statistikbyrån whoscored.com menar är de främsta spelarna i Europa säsongen 2015/2016.

Topp 10: Bästa spelarna denna säsong enligt statistik

På Silly Season Sverige kan man hitta många olika listor som man kan spetsa sina nördkunskaper om fotboll med. Man kan till exempel läsa om 10 talanger som aldrig blev något, 10 konstiga skador eller 10 saker du inte visste om James Rodriguez. Fast nu ska vi kolla in de 10 spelarna som enligt whoscored.com är bäst i Europa.

10. Luis Suarez – 7.85/10

Fotboll, La Liga, Real Madrid - Barcelona

Det första namn som vi finner på denna lista är Barcelonas uruguayanske landslagsstjärna Luis Suarez. Den före detta skyttekungen i Liverpool gick till den spanska jätteklubben för sanslösa mängder pengar, men har har visat sig vara en bra investering. Tillsammans med stjärnorna Lionel Messi och Neymar bildas en av Europas farligaste anfallskedjor.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply