bet365

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Bästa FC Barcelonas spelare på FIFA 16

Vilka är de bästa spelarna i FC Barcelona på FIFA 16? Vem är bästa spelare i FC Barcelona på FIFA 16?

För att vinna matcher på FIFA 16 så handlar det ytterst om att göra mål, men vilka FC Barcelona-spelare ska man välja på FIFA 2016? Ska man välja FC Barcelona fostrade spelare eller egna produkter i FC Barcelona på FIFA 16? Några av de bästa spelarna i FC Barcelona brukar vara spelare fostrade i FC Barcelona. De kan ge dig målen eller avgörande räddningar när du hamnar i ett knivigt läge och behöver att vinna matcher på FIFA 16Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona på FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa FC Barcelona-spelarna på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vad spelarna tjänar. Fotbollsspelares löner och det vi är mest nyfikna på när vi kollar in FC Barcelonas löner 2016 så sticker några spelar ut som några av de bäst betalda spelarna i La Liga.

Här hittar du de främsta spelarna i FC Barcelonas trupp på FIFA 16. En soloprestation där motståndarna står som fastfrusna i marken är en fröjd för ögat. När du behöver försvara väldigt mycket eller pusha framåt för att göra mål  är det en av dessa tio spelare som du ska låta göra jobbet. Ifall du behöver tips till FIFA 16 så rekommenderar vi vår lista så blir du bäst på FIFA 16.

Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa spelarna i FC Barcelona på FIFA 16.Låt oss nu ta en titt på de bästa spelarna i FC Barcelona på FIFA 16.

FIFA 16 Player Ratings – FC Barcelona FC

Så här ser FIFA 16-ratingen ut för spelarna i FC Barcelona.

Jordi Masip

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Jordi Masip är tredjemålvakt bakom Claudio Bravo och Marc-André ter Stegen och är den spelare i Barça som har lägst ranking i den spanska storklubben.

Douglas

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Douglas som är en floppvärvning under Andoni Zubizarreta har blivit väldigt kritiserad av både fansen och media och kommer aldrig ta en startplats.

Sandro

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Sandro har flyttats upp från Barcelona B och har gjort flertalet matcher i A-laget. Spelaren har 72 i stats och fyller 21 år sommaren 2016.

Munir

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Munir har spelat på A-lagsnivå under en längre tid även om det blivit mest bänknötande för spelarens del. Är en bra bänkspelare och göra ganska ofta mål när han får spela i de mindre matcherna.

Sergo Roberto

Topp 10: Bästa spelarna i FC Barcelona, FIFA 16

Sergio Roberto har spelat på nästan alla positioner som går i FC Barcelona. Från början var spanjoren menad att spela mittfältare men numera håller han ofta till på ytterbacken.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply