Topp 10: Bästa mittfältarna i världen 2016 - Silly Season

Topp 10: Bästa mittfältarna i världen 2016

Topp 10: Bästa mittfältarna i världen 2016

Värdens bästa mittfältare i fotboll 2016

Vem är världens bästa mittfältare 2016? Inte lätt att säga vilken fotbollsspelare som är den bästa mittfältaren i världen då det finns väldigt många duktiga mittfältareengelska Premier League, La Liga, Serie A och League. Frågan är vilken mittfältare är kan titulera sig som världens bästa mittfältare? I de senaste listorna som FIFA har gjort har det funnits väldigt många spanska mittfältare men på denna lista har vi försökt att få med de bästa mittfältarna från hela världen.

Topp tio av världens bästa mittfältare 2016

Tidigare har vi publicerat listor om bland annat några av världens bästa målvakter och världens bästa dribblare 2016, nu har turen kommit till de 10 bästa mittfältarna i världen 2016 och några av dessa mittfältare har även vunnit priset som världens bäste spelare. Detta är inte en lista med världens bästa mittfältare genom tiderna eller Sveriges bästa mittfältare genom tiderna, utan endast lista med de bästa mittfältarna i världen just nu under 2016. Har tar vi en titt på några av världens bästa innermittfältare och yttermittfältare. Några av dessa mittfältare är defensiva mittfältare och medan andra är offensiva mittfältare och längre fram så kommer vi att skapa listor med bästa defensiva mittfältare i världen och bästa offensiva mittfältare i världen, men för tillfället så nöjer vi oss med de bästa mittfältarna i världen. Vidare kommer vi att upprätta en lista med världens bästa mittfältare genom tiderna. Här är vår lista över topp 10 bästa mittfältarna i världen.

10. Luka Modric – Real Madrid

Topp 10: Bästa mittfältarna i världen 2016

Luka Modric är en mittfältare som för tillfället håller till i den spanska huvudstadsklubben Real Madrid. Kroaten kan spela på flera positioner, hans naturliga position är central mittfältare men kan även spela som ytter och offensiv anfallare.

 • sjuanhenke

  vilken pinsam lista Modric 10a på denna lista herregud , är utan tvekan topp 3

 • LordBendtner

  Sen när f*n är Ronaldo och Hazard mittfältare?

 • Kwalle

  Ronaldo är en anfallare. Om inte så hade Messi kunnat delta på denna listan då jag anser att han är mer defensiv i dagsläget än Ronaldo. En gåta för mig varför inte innersta finns med. Ruggigt underskattad spelare.

 • Persson Casper

  Vad fan gör kroos där. Xavi är ju 10x bättre än gan

  • Nånting

   Kroos är är bra men Xavi är bättre. Så kalla inte Kroos dålig!