Topp 10: Allsvenskans mest värdefulla spelare - Silly Season

Topp 10: Allsvenskans mest värdefulla spelare

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

Allsvenskans dyraste spelare

Allsvenskans mest värdefulla spelare? Vilka spelare i Allsvenskan är värda mest? Har du någon gång undrat vilken allsvensk spelare som är mest värd? Vi ser ofta rapporter om hur mycket storklubbarna betalar för de dyraste spelarna i världen och vilka otroliga summor som behövs för att köpa loss Cristiano Ronaldo och Léo Messi. Men hur mycket är egentligen spelarna värda och vem värderas högst i Allsvenskan? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio dyraste spelarna i Allsvenskan.

10 värdefullaste spelarna i Allsvenskan

Snart vet du vilken spelare som är Allsvenskans dyraste spelare och inte helt oväntat så är denna spelare även en av Allsvenskans bäst betalda spelare.  Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit otroligt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna som ni finner på siten. Ta gärna en titt på de efter att vi svarat på frågan vilka spelare i Allsvenskan värderas högst? Här listan med de värdefullaste spelarna i allsvenskan som baserar sig på uppgifter från Fotbollstransfers.com.

Värdefullaste spelarna i Allsvenskan

10. Alexander Farnerud

Topp 10: Allsvenskans mest värdefulla spelare

Klubb Position Värde (SEK)
BK Häcken Mittfältare 15 miljoner

Alexander Farnerud återvände till svensk fotboll under sommaren 2016 efter 13 år utomlands. Han är den spelare som är tionde mest värd i den svenska högstaligan, detta tillsammans med Saman Ghoddos och Gustav Engvall.

Värdefullaste spelarna i Allsvenskan 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply