bet365

Tobias Sana: ”Trivs enormt bra här i Malmö”

Tobias Sana: "Trivs enormt bra här i Malmö"

Tobias Sana tänker inte lämna MFF

Yttermittfältaren Tobias Sana värvades inför förra säsongen til MFF men succén har uteblivit. Nu säger han i en intervju till Sydsvenskan att han trivs väldigt bra i Malmö.

Tobias Sana har tidigare sagt att han måste kriga sig till sin position och att det har funnits intresse från spelar utomlands. Detta i samband med att det kom rapporter om att Tobias Sana var på väg bort från Malmö FF. Nu säger den före detta IFK Göteborg-spelaren att han trivs väldigt bra i Malmö och att han är glad över att spela i den himmelsblåa klubben.

– Jag trivs enormt bra i Malmö och det var skönt att komma hem igen till en klubb som andas succé. Det är många som drömmer att få ha de här kläderna varje dag och jag får bära dem och förtjänar det, säger han till Sydsvenskan.

Tobias Sana tror även att Kuhns taktik kommer passa honom bättre än Hareides.

– Det är klart att Åge hade ett spelsätt som var mycket rakt. Det gällde att vinna boll och kontra snabbt. Detta passar mig lite mer, man blir mer involverad. Jag gillar ju possession-fotboll. Men samtidigt – det var kul i fjol också, säger 26-åringen till Sydsvenskan.

Sanas kontrakt med Malmö FF går ut efter säsongen 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365