bet365

Tobias Sana på väg bort från Malmö FF?

Tobias Sana på väg bort från Malmö FF?

Malmö FF vill sälja Tobias Sana

Förra säsongen fick Tobias Sana väldigt sparsamt med speltid och nu ser han ut att lämna Skåneklubben efter endast ett år i klubben, detta enligt Kvällsposten.

Efter endast tre dagar på tränarposten för Allan Kuhn har dansken klart för sig om vilka spelare han vill värva in och vilka han inte räknar med. En av de största överraskningarna är Tobias Sana som värvades från Ajax inför förra säsongen.

26-åringen hade ingen lyckad säsong 2015 och när MFF:s försäsongsträning väl drog igång fick den före detta landslagsspelaren träna avsides när man började spela match.

 

– Jag förstår inte vad som händer. Jag känner mig i bra form och det här ska bli mitt år, säger Tobias Sana till Kvällsposten.

– Jag kände att det gick jättebra på den träningen och jag brinner för att visa vad jag kan i Malmö FF i år, säger Sana till Kvällsposten.

Under de senaste dagarna har Sana dock fått jobba med lagets fystränare Ben Rosen När de andra spelat match, något som pekar på att man har i åtanke att sälja spelaren efter endast en säsong i klubben.

Vill sälja flera spelare

Det var inte bara Sana som fick jobba avsides, även Pawel CibickiBenjamin Fadi och Enoch Kofi Adu har tränat avsides och mycket tyder på att Sana tillsammans med Cibicki och Fadi kommer lämna den himmelsblåa klubben.

Just nu består truppen av 29 spelare vilket är alldeles för många enligt klubbledningen.

– 24-25 är det optimala, sa Allan Kuhn till Kvällsposten i måndags.

Enligt Kvällsposten kommer klubben att göra av sig med de utlånade spelarna Johan Hammar och Benjamin Fadi samt Pawel Cibicki och Tobias Sana.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply