Tinnerholm: ”Jag är körd vad gäller EM”

Anton Tinnerholm tror inte på spel i EM för hans del

Under januariturnén fick Anton Tinnerholm spela 45 minuter mot Estland och 45 minuter mot Finland. Spelet i matcherna var han allt annat än nöjd med och han tror chanserna till spel i EM är bortblåsta för hans del.

Anton Tinnerholm har en vinnarskalle som få andra och går mot vinst även när motståndet heter Paris Saint-Germain och Real Madrid. Högerbacken säger alltid vad han tycker och bryr sig inte vad alla andra tycker utan han är genuin i sina uttalande, även med kommande värvningar för Malmö FF.

Tinnerholm är även en väldigt duktig fotbollsspelare och hans framfart i Malmö FF och Champions League har gett honom en landslagsplats under Erik Hamrén. Men när januariturnén spelades förra veckan stod han för två svaga prestationer. Tinnerholm själv var betydligt mer självkritisk än så och menar nu att hans chanser till spel i EM är förvunna.

”Jag var kass helt enkelt”

I ett uttalande till den skånska tidningen Sydsvenskan förklarar han sin besvikelse över sina insatser.
– Jag pratade med Erik Hamrén och sa att EM var mitt mål, men det var innan matcherna…efter dem har vi inte pratat , säger Tinnerholm till Sydsvenskan och tillägger:

– Jag var kass helt enkelt. Så det blir inget EM för mig. Jag är körd, menar 24-åringen som samtidigt har en förklaring till sina prestationer:

– Vi spelade ju in i december och sedan hade vi vila. Medan många klubbar körde träning med boll under stora delar av december. Jag hade bara två träningar i benen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply