bet365

Tim Sherwoods dom: 2 matcher på sig

Två chanser att rädda sitt jobb, mot Chelsea eller Swansea

Sherwood måste finna en lösning till Aston Villas dåliga matchform, annars är det hans jobb som ryker.

Detta är vad som meddelats Tim Sherwood efter att hans Aston Villa bara lyckats prestera en vinst och en oavgjord på 8 Premier League omgångar, enligt The Mirror. Det var bara sju månader sedan han tog över styret i klubben och han behöver vända den här situationen snabbt – eller bli sparkad – med Brendan Rodgers högt upp på listan av troliga efterträdare.

De har förlorat mot en rad av klubbar som troligtvis kommer vara runtom dem i den nedre delen av tabellen, vilket har fått hierarkin vid Villa Park att kolla över situationen inför de stundande matcherna mot Chelsea och Swansea. Villa reser till Stamford Bridge nästa vecka och med Jose Mourinho, också pressad att prestera, kan en vinst för edera lag markera slutet för det förlorande lagets tränare. Sherwood får dock en chans till, men ifall Villa inte kan vinna framför sina egna fans när de tar emot Swansea så ryker den före detta Tottenhamtränaren.

Hade en bra start i klubben

Sherwood var väldigt populär hos ”the Midlanders” i början, då han förhindrade laget från att falla ner i Championship efter Lamberts tre års styre. Han var till och med nära att skriva in sig själv i den lokala historien med ett FA Cup finalmöte mot Arsenal. Det slutade dock med förlust och sedan kom försäljningen av forwarden Christian Benteke till Liverpool och mittfältaren Fabian Delph till Manchester City. Villa spenderade sen 54.5 miljoner pund på att importera fräscha talanger, mestadels från Frankrike, något som dock inte lönat sig ännu.

För tillfället finns det en del högt profilerade tränare som är arbetslösa och Villa har ett okej urval, men mycket kommer hänga på rekommendationer från direktören för rekryteringen, Paddy Reilly.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply