Tianjin TEDA lägger bud på Marek Hamsik

Tianjin TEDA lägger bud på Marek Hamsik

Marek Hamsiks erbjuds kontrakt i Kina

Marek Hamsik kan lämna för spel i Asien och Tianjin TEDA som kommit med ett högt bud på Napolis slovakiske mittfältare.

De kinesiska lagen fortsätter hårdsatsa när det kommer till att starta upp en av världens bästa fotbollsligor. Under det senaste året har spelare som Alex Teixeira, Jackson Martínez, Ramires och Hulk flyttat till Kinesiska Superligan och även Chelseas mittfältare Oscar har bekräftat att en flytt till Kina är klar till 90 procent. Under fredagen kom uppgifter om att Leo Messi skulle tjäna 500 miljoner euro vid spel i Kina och nu ska ännu en toppspelare ha fått ett erbjudande om att flytta till Kina, denna gång är det NapoliMarek Hamsik som står på önskelistan.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska båda Napoli och Marek Hamsik ha blivit kontaktade och fått förfrågan om en affär, något som spelaren sägs ha avslagit utan några vidare tveksamheter. Det sista ordet är dock inte sagt än och 29-åringen som spelat i Napoli sen 2007 har fortfarande möjligheten att lämna San Paolo i vinter.

För närvarande har Hamsik kontrakt med Napoli till 2020 och värderas till 38 miljoner euro enligt transfermarkt. Vad Tianjin TEDAs bud ska ha legat på är ännu hemligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply