Thorgan Hazard kan återvända till Chelsea

Thorgan Hazard kan återvända till Chelsea

Chelsea kan värva Thorgan Hazard från Borussia Mönchengladbach

Enligt TMW kan Thorgan Hazard återvända till den engelska huvudstaden som han tidigare tillhört under tre säsongers tid.

Thorgan Hazard har under den senaste tiden spelat sin fotboll i Borussia Mönchengladbach och vuxit ut till en viktig spelare för den tyska klubben. Hazard som är född sommaren 1993 kan nu dock vara på väg tillbaka till Stamford Bridge, detta enligt TMW som menar att Chelsea har en återköpsklausul på spelaren efter att den pågående säsongen tagit slut.

Det är oklart hur mycket Chelsea måste betala för att köpa loss Hazard samtidigt som man även kommer behöva övertyga 23-åringen, detta då han säger till den belgiska tidningen HLN att han inte har några tankar på att flytta.

– Chelsea? Jag tänker inte alls på att lämna utan är lycklig i Tyskland. Dock vet jag inte vad som kommer hända i framtiden, sa Thorgan Hazard till tidningen samtidigt som han även berättade om Eden Hazards skämt.

– Eden brukar skoja ibland och säga: ’Lugna ner dig, folk kanske börjar tro att du är bättre än vad jag är, säger Thorgan Hazard som gjorde mål mot FC Barcelona i veckans Champions League-match.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply