Thierry Henry osäker på Arsenals titelchanser

Thierry Henry osäker på Arsenals titelchanser

Ifrågasätter laget efter förlusten mot Manchester United

Efter förlusten mot Manchester United är Thierry Henry osäker på om Arsenal har vad som krävs för att vinna Premier League, uppger Goal.com.

Arsenals väg mot en första Premier League-titel på tolv år blev idag krokigare. Marcus Rashford gjorde två mål för Manchester United och blev stor hjälte när United vann med 3-2 på Old Trafford. I och med de två målen tog sig Marcus Rashford in på en topplista. Samtidigt innebar resultat att Arsenal befinner sig längre från förstaplatsen.

Klubblegenden Thierry Henry är nu osäker på om Arsenal har vad som krävs för att vinna den engelska ligan.

– Det här var inte en insats från ett lag som vill bli mästare. Som Arsenal-supporter är jag osäker på om de kan vinna ligan, säger Henry enligt Goal.com.

– Jag tror inte att det här hade hänt under min tid i Arsenal. Visst, vi förlorade på Old Trafford med 6-1 en gång, men då var det vi som var ett skadat lag.

– Det enda som är positivt är att man fortfarande är med i titelracet. Men idag var man sämre på allt. Det var en riktig dålig insats.

I veckan fortsätter Arsenals jakt på Premier League-titeln. På onsdag tar man emot Swansea, innan man beger sig till White Hart Lane för att möta ligatvåan Tottenham på lördag.

Arsenal ligger för närvarande på en tredjeplats i ligan, med elva omgångar kvar att spela. Laget har 51 poäng, medan toppkonkurrenterna Leicester City och Tottenham står på 56 respektive 54 poäng.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply