Thiago Silva kan bli kvar i Paris Saint-Germain

Thiago Silva till Juventus?
bet365

Klausulen kan behålla Thiago Silva i PSG

Thiago Silva har ryktats bort från Paris Saint-Germain. Men nu kommer det uppgifter om att det finns en klausul i hans kontrakt som gör att han kan behöva bli kvar i PSG.

Thiago Silva har varit med och byggt upp Paris Saint-Germains miljardprojekt men har på senare tid ryktats bort från klubben. Brassens kontrakt med PSG löper ut 2017 men uppgifter har gjort gällande att han varit intresserad av att lämna innan dess, där klubbar som Juventus och Milan velat locka till sig honom.

Kan stanna i Paris

Men nu kan en sådan flytt stoppas. Det är Football Italia som skriver att det finns en klausul i 32-åringens kontrakt som gör att det förlängs till 2018 om man skulle ta sig till Champions LeagueTuttosport däremot rapporterar att det finns en annan klausul i hans avtal som gör att han själv kan köpa sig fri nästa sommar för ett lågt pris för att slippa stanna ytterligare ett år.

Silvas lagkamrat Marquinhos hoppas åtminstone på att få fortsätta spela tillsammans med sin landsman.

– Jag hoppas att han stannar. Vi står varandra nära och jag gillar honom verkligen. Jag hoppas att PSG får pusselbitarna att falla på plats för att behålla honom, säger han till Infosport+.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply