Thiago Silva avslutar karriären i Chelsea?

Chelsea är ett aktuellt klubbyte för Thiago Silva

Kontraktet med Paris Saint-Germain går ut sommaren 2018 och Thiago Silva sägs vilja prova på ett sista äventyr i sin karriär. Hans agent öppnar för en flytt till Chelsea efter säsongens slut.

Thiago Silva har varit en av världens absolut främsta mittbackar de senaste åren. Tillsammans med spelare som Zlatan Ibrahimovic, Angel Di Maria och Blaise Matuidi har han tagit Paris Saint-Germain till en ny storhetsperiod, även om man ännu inte lyckats vinna Champions League som är det stora målet.

De flesta storklubbarna i Europa har varit intresserade av Thiago Silva någon gång under brassens karriär. Tidigare i år var det Barcelona, året innan var det italienska klubbar även om mittbacken själv har varit öppen för att avsluta sin karriär i PSG. Hans agent, Paulo Tonieto, menar att Thiago Silva kan avsluta sin karriär i Chelsea.

Vill prova på Chelsea

I en intervju med Sport Witness avslöjar Thiago Silvas agent att man inte diskuterar en förlängning med PSG och att en flytt till Chelsea är aktuellt.
– Chelsea är en storklubb. Och den engelska ligan är den bästa i världen, säger hans agent Paulo Tonieto till Sport Witness och fortsätter:

– Vi förhandlar inte om ett nytt kontrakt, vi får se vad som händer innan december. Thiagos kontrakt löper ut 30 juni 2017 om PSG inte kvalificerar sig till Champions League. Allt är möjligt i fotboll.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply