Theo Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain skadade

Viktig Arsenal-duo skadade

Både Theo Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain skadade sig i Arsenals Capital One Cup match mot Sheffield och förväntas nu missa en serie vitala matcher.

Arsenals Theo Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain är båda ute med skador enligt The Mirror. Det var under torsdagskvällen, i sammandrabbningen med Sheffield Wednesday i Capital One Cup som de båda spelarna skadade sig. Oxlade-Chamberlain var tvungen att gå av redan efter fem minuter och Walcott kom in som hans ersättare, för att en kvart senare själv behöva byta. De båda förväntas vara borta tre veckor med vad som tros vara vadproblem för Walcotts del och en bristning i baksida lår för Oxlade-Chamberlain.

Arsenal står utan Mikel Arteta, Aaron Ramsey och David Ospina sedan tidigare och med Walcott borta, som är Wengers nya satsning på topp, är Olivier Giroud deras enda forward de kommande veckorna. Ingen av de skadade spelarna sägs kunna vara tillbaka förens matchen mot West Brom i slutet av november, som tidigast. Detta innebär att de missar matcherna mot Swansea, den viktiga Champions League matchen mot Bayern München och det heta North London derbyt hemma mot Tottenham innan landslagsuppehållet. Walcott och Oxlade-Chamberlain missar även Englands vänskapsmatcher mot Frankrike och Spanien. På skadelistan finns även Danny Welbeck, Jack Wilshere och Tomas Rosicky sedan innan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply