bet365

”The Hammers” uppges leta efter ny tränare

West Ham United vill byta ut Sam Allardyce

Efter West Hams förlust mot Everton under gårdagen ser en förlängning av tränaren Sam Allardyces kontrakt ut att vara långt borta.

Majoriteten av West Hams supportrar uppges efter helgens förlust ha fått nog av tränare Allardyce, och vill nu att klubbens ledning ska agera. 60-åringen, som kom från Blackburn 2011, har ett kontrakt som går ut i sommar och en förlängning av det verkar alltså inte särskilt trolig.

Vinsterna har uteblivit sedan årsskiftet

Innan juluppehållet spelade Londonklubben – till skillnad från under de senaste månaderna – en mycket bra och underhållande fotboll, som gjorde att man hängde på topp-4. Efter att man kom tillbaka från uppehållet i januari, har det dock inte riktigt blivit som förväntat. ”The Hammers” placerar sig nämligen – efter söndagens förlust mot Everton – bara på en tiondeplats i tabellen. En placering som enligt varken supportrarna eller ledningen duger, då ambitionen var att nå Europaplatserna inför den här säsongen.

Har kontakt med ersättare

I takt med att Allardyce och hans mannar underpresterat under vårhalvan av den här säsongen, har West Ham börjat se sig omkring efter en ersättare till 60-åringen. Theguardian uppger att klubben främst har varit i kontakt med Besiktas Slaven Bilic och Derby Countys Steve McClaren, men också att Napolis Rafael Benitez har kontaktats och ses som en potentiell ersättare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply