Talangen förlänger med Elfsborg

bet365

Allsvenska Elfsborg förlänger med Adam Lundqvist

Allsvenska Elfsborg förlänger med den talangfulle vänsterbacken Adam Lundqvist. – Det kändes naturligt att skriva på ett längre kontrakt, säger Lundqvist till Boråsklubbens hemsida. 

 IF Elfsborg har på förhand ett av allsvenskans mest talangfulla lag, nu väljer klubben att förlänga med ett av de mest spännande namnen, vänsterbacken Adam Lundqvist. Lundqvist som omskolades från central mittfältare till vänsterback när Niklas Hult lämnade för franska Nice i sommar, förblir nu Boråsklubben trogen fram tills 2018.

Drömmer om spel utomlands

Utöver tappet av Hult blev Elfsborg även av med lagkaptenen Johan Larsson efter förra säsongen, två spelare som innan flytten valde att förlänga sina kontrakt för att inte riskera att gå som bosman när det dåvarande kontraktet gått ut. En tanke som även låg bakom Lundqvist beslut att skriva på ett långtidskontrakt med klubben.

– Otroligt skönt nu när det är gjort. Jag har sett Elfsborg som mitt hem sedan jag kom hit och klubben betyder verkligen extremt mycket för mig. Det kändes naturligt att skriva på ett längre kontrakt och det är det som jag hela tiden har velat göra, säger 21-åringen till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag drömmer absolut om att komma utomlands och spela en dag. Kommer jag iväg så kommer Elfsborg få så bra betalt för mig som möjligt, säger han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365