Syrianska om provspelaren: ”Han är väldigt stark och snabb”

bet365

Anfallsfrågan hos Syrianska FC har varit en utav säsongens största myserium. För tillfället har man två renodlade strikers i klubben, där Osman Sows kortidskontrakt snart går ut. Detta öppnar för nya anfallsförstärkningar och just nu är även den 19-årige nigerianen Moses Odo på plats för att pröva på lyckan hos den allsvenska klubben. Men inte för att gå rätt in i laget – utan för framtiden.

”Det har blivit lite fel i så fall. Det här är en ung talang som vi kanske kan slipa till. Vi vill fylla på med unga spelare för framtiden. Det är så vi ser honom, han är ingen som går rakt in i en startelva nu, men det kan vara en intressant kille för framtiden.”, säger klubbens sportchef, Jan Grigo, till FotbollDirekt.se och fortsätter:

”Sedan är han mer en ytterforward än en striker. Han kanske benämner sig själv som striker, men vi ser honom mer som ytter.”

”Han är väldigt stark och snabb, han har spetsegenskaper. Unga talanger har ofta tydliga spetsegenskaper, som snabbhet, teknik, och så vidare. Men sedan gäller det att utvärdera, är han mottaglig för att utvecklas? Det är det vi utvärderar nu.”

”Det är möjligt att han kan gå in och göra ett inhopp redan i år. Men vi är också i behov av startspelare, en som kan gå in direkt och leverera. Det tittar vi ju fortfarande på. Nu har vi snart utvärderat honom, och då tar vi ett beslut. Men att värva honom påverkar inte våra ambitioner att hitta en mer färdig anfallare.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply