Swanseas Michu på Sevillas radar

bet365

Michu på väg till La Liga

Anfallaren kan lämna Swansea för spel i andalusiska Sevilla efter tre år i Premier League-klubben.

Michus sejour i Swansea City ser ut att vara över. Anfallaren skadeproblem har gjort att han aldrig riktigt kommit tillbaka och tagit en plats i den walesiska klubben. Spelaren gjorde succé direkt efter 2012 då han lämnade La Liga och Rayo Vallecano för spel i Swansea men efter ett antal skador har spelaren haft svårt att ta en plats i lagets startelva och nu kommer 29-åringen med största sannolikhet att lämna England och flytta hem till Spanien.

Michus situation i Swansea har uppmärksammans av flera klubbar som kan tänka sig att värva honom, bland annat de regerande Europa League-mästarna Sevilla. Den andalusiska klubben kommer att delta i gruppspelet av UEFA Champions League den kommande säsongen och efter att ha sålt Carlos Bacca till AC Milan vill man få in en anfallare som tillsammans med Ciro Immobile ska vara de som står för lagens mål.

Sevilla sportchef Monchi är känd för att få till bra och billiga affärer med duktiga spelare och en värvning av anfallaren skulle vara direkt i linje med hur han tidigare agerat på transfermarknaden. Michu kontrakt går ut först nästa sommar men mycket tyder på att man lånar in spelaren under det sista året på kontraktet för att sedan göra övergången permanent.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply