Allsvenska klubbar gör upp om Mjällbys talang Adi Terzic

Allsvenska klubbar gör upp om Mjällbys talang Adi Terzic

Adi Terzic jagas av allsvenska klubbar

Den 17-årige mittbackstalangen som förra säsongen tog en startplats i ett krisande Mjällby har dragit till sig intresse från flera allsvenska klubbar.

Förra säsongen var Mjällby i kris. Då valde lagets tränare Hans Larsson att plocka upp den 17-årige talangen Adi Terzic till A-laget där han snabbt tog en startplats. Insatserna räckte även till en plats i den svenska U19-landslagstruppen som kommer att spela EM-kval under våren.

Nu rapporterar Fotbollskanalen.se att mittbacken har flertalet svenska storklubbar redan har varit på plats för att scouta spelaren. Hans Larsson är numera sportchef i klubben och han berkräftar intresset för spelaren.

– Det finns ett stort intresse kring honom då flera allsvenska klubbar har varit och tittat på honom. Vi har fått in ett konkret bud på honom.

– Terzic är en viktig spelare för oss och våra möjligheter att kliva upp från Division ett till superettan.

En försäljning skulle förstås vara viktig för Mjällby ur ett ekonomiskt perspektiv. Är det något som ni ändå funderat på under vintern?
– Vi har råd att ha kvar honom. Med sedan så är det ju så att allt är till salu för rätt pris. Men Adi är viktig för oss och här får han speltid och kan på så sätt behålla sin landslagsplats.

Du som tog upp honom till A-laget och som ser honom varje dag, hur bra tror du att Terzic kan bli?
– När jag tog upp honom så gick han direkt in i laget. Sedan under hösten så var han en av våra klart bästa spelare under en tid då vi var tvungna att ta poäng. I mina ögon så kan han gå hur långt som helst, säger han till Fotbollskanalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply