Christian Eriksen erbjuds nytt kontrakt i Tottenham

bet365
bet365

Dansken kan förlänga med Tottenham

Christian Eriksen är en av Tottenhams främsta spelare, och för det kan han belönas med ett nytt avtal för att fäkta bort intressenterna. Enligt brittisk media ligger ett nytt erbjudande på bordet för dansken att ta ställning till.

Tottenham har gjort en full godkänd inledning på säsongen, och det är mycket tack vare Christian Eriksen som har fått leverera poängen. Harry Kane har inte hittat fjolårssäsongens storform, och då har dansken fått kliva fram och axla den avgörande rollen.

Kan skriva på nytt kontrakt

The Mirror rapporterar att han kan bli belönad för den fina form han visat upp sedan sin ankomst från Ajax augusti 2013 med ett nytt kontrakt. Hans kontrakt löper ut 2018, men Tottenham ska inte vilja att han påbörjar sina sista två år på avtalet, utan man vill säkra upp hans framtid längre än så. The Mirror skriver att man vill erbjuda 23-åringen ett fyraårskontrakt, men någon eventuell lön nämns inte.

Nyckelspelare för Tottenham

Sedan han kom till klubben har mycket av Tottenhams offensiv kretsat kring just Eriksen. Denna säsong har han levererat tre mål och tre assist på 12 starter för Spurs, vilket gör att han leder den interna poängligan. Han är inte bara en viktig kugge för London-klubben, utan han är även en av de viktigaste spelarna i det danska landslaget som ska möta Sverige i playoffen till EM 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365