Niklas Gunnarsson på väg till Djurgården

Djurgården nära värvning av norsk back

Elfsborg lånade förra säsongen den norska högerbacken Niklas Gunnarsson från Vålerenga. Nu uppges Djurgården vara nära en värvning av 25-åringen. 

Niklas Gunnarsson lånades förra sommaren in av Elfsborg när klubben var i desperat behov av en förstärkning till backlinjen. Norrmannen som egentligen är mittback fick då husera som högerback i de flesta matcherna. Nu ser 25-åringen ut att vara tillbaka i allsvenskan igen – enligt uppgifter till Svenska Fans har Gunnarsson genomfört en läkarundersökning hos Stockholmsklubben inför en trolig övergång. Den norska klubbens tränare Kjetil Rekdal är dock fåordig när affären kommer på tal.

– Det har jag ingen kommentar till. Det är inget som är klart runt Niklas Gunnarsson. Det blir helt fel av mig att kommentera något innan något är klart, säger Vålerengas tränare Kjetil Rekdal till Fotbollskanalen.

Kan vara ersättare till Colley

Djurgårdens mittbacksgeneral Omar Colley har omgärdats av rykten den senaste tiden och framför allt belgiska KRC Gent verkar vara väldigt angelägna om att knyta åt sig mittbacken. Det är därför inte omöjligt att Djurgårdens nya huvudtränare Mark Dempsey ser Gunnarsson som Colleys ersättare.

Djurgården har redan förstärkt backlinjen med Kebba Ceesay under sommarens transferfönster.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply