Malmö FF närmar sig Lasse Nielsen

Malmö FF närmar sig Lasse Nielsen

Lasse Nielsen till svenska mästarna?

Malmö FF jobbar med att förstärka sin trupp. Nu är klubben nära att plocka in mittbacken Lasse Nielsen från Gent, uppger Expressen.

Malmö FF vann Allsvenskan 2016. I sommar kommer man därför att försöka kvala sig in till Champions League. För att göra det vill man plocka in ett antal nya spelare. Till exempel har det påståtts att Jiloan Hamad kommer att återvända till klubben. Nu börjar det ryktas om ett annat nyförvärv. Malmö är nära en värvning av Lasse Nielsen från Gent, enligt Expressen.

Det sägs att klubbarna är överens. Nu återstår bara vissa detaljer innan det finns ett avtal mellan spelaren och de svenska mästarna. Därmed lutar det åt att den danska mittbacken kommer att presenteras av Malmö inom en snar framtid.

Vill inte bekräfta

Daniel AnderssonMalmös sportchef, är dock fåordig kring en eventuell affär.

– Jag har inga kommentarer till det ryktet, säger Andersson enligt Expressen.

Fjärde äventyret?

Om Nielsen flyttar till Swedbank Stadion kommer Malmö att bli hans fjärde professionella klubbadress. Förutom Gent har dansken tidigare även representerat NEC i Nederländerna och Ålborg i hemlandet.

Aktiva klubbar

Malmö är inte den enda svenska klubben som letar efter nyförvärv. Flera lag i Allsvenskan sägs vara aktiva på spelarmarknaden. Bland annat har Hammarby värvat Björn Paulsen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply