Macca Tel Aviv lägger bud på Vidar Örn Kjartansson

bet365
Macca Tel Aviv lägger bud på Vidar Örn Kjartansson

Två dagar innan fönstret stänger

Malmö FF:s målspruta Vidar Örn Kjartansson, som tillslut fick målskyttet att lossna efter en svag inledning, har fått ett bud från israeliska Macca Tel Aviv med transferfönstret som stänger om två dagar.

Malmö FF har en spännande och intensiv höst framför sig. Allsvenskan börjar så sakteligen gå mot sitt slut och antalet matcher att spela krymper stadigt. För närvarande ligger Malmö fortfarande först i Allsvenskan och toppar tabellen med 45 poäng med IFK Norrköping som är hack i häl på 44 poäng. Men kan de bara fortsätta som de har gjort så ser chanserna hyfsat goda ut för Malmös del.

En av de spelare som har bidragit till denna utvecklingen och som har klivit fram som en av nyckelspelarna under säsongen är isländske Vidar Örn Kjartansson. Den 25årige islänningen kom till Malmö först i vintras men innehaver för närvarande platsen som Allsvenskans skyttekung och har gett Malmö hela fjorton mål hittills. Han hade en svag inledning på sin säsong innan målskyttet lossnade på riktigt.

Detta är någonting som övriga klubbar har uppfattat. Enligt den israeliska sajten Sports Walla via Sydsvenskan så har den israeliska klubben Macca Tel Aviv kommit med ett bud på 25åringen på 3,5 miljoner euro, vilket motsvarar 33 miljoner kronor. Men Örn Kjartansson har 2,5 år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Malmö, och det är enbart två dagar kvar tills transferfönstret stänger. Detta sätter Malmö i en knivig situation också, då det svenska transferfönstret redan är stängt vilket innebär att de inte skulle kunna hitta en ersättare, vilket skulle bli knivigt i deras guldstrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply