BOMBEN: Malmö FF kan sparka Allan Kuhn

BOMBEN: Malmö FF kan sparka Allan Kuhn

Frågetecken för Allan Kuhns framtid i Malmö FF

Trots SM-guldet som bärgades för drygt en och en halv vecka sen är Allan Kuhns framtid i den skånska storklubben långt ifrån säkrad.

Det var många som ställde sig tveksamt till att ta in Allan Kuhn som tränare i Malmö FF i början av året, detta först och främst då dansken aldrig varit huvudtränare i ett lag. Presentationen av Kuhn överraskade nästan alla men när Allsvenskan 2016 var över stod han och Malmö FF som svenska mästare och blev även nominerad till årets tränare.

Kuhn kan dock ha gjort sin sista match på Swedbank Stadion, enligt Expressen överväger de regerande svenska mästarna att sparka tränaren samtidigt som man redan varit i kontakt flertalet potentiella ersättare. Anledningen sägs vara att stora delar av spelartruppen är långt ifrån nöjd med tränarens metoder.

Uppgifter till Fotbollskanalen bekräftar det hela. Enligt siten är det truppens representanter i spelarrådet som klagat på tränaren hos klubbens vd Niclas Carlnén och det mesta ska ha handlat om att Kuhn helt enkelt är för okunnig och saknar pondus i sitt ledarskap. Det ska även finnas personer i tränarstaben som delar samma uppfattning.

Se även: Malmö FF lönelista 2016

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply