Emir Kujovic om flyttryktena: ”Inställd på Norrköping”

Allsvenske skyttekungen tiger om Frosinone

Emir Kujovic succésäsong i IFK Norrköping medförde stort intresse för anfallaren. Mycket har pekat på att han lämnar IFK Norrköping inför säsongen, men han själv ligger lågt gällande spekulationerna.

IFK Norrköping överraskade stort och vann fjolårets upplaga av Allsvenskan. En bidragande faktor stavas Emir Kujovic, som stod för 21 fullträffar under guldsäsongen. Anfallarens insatser imponerade på många och flera utländska klubbar jagar hans underskrift. Han har tidigare själv även öppnat för flytt och när han satt bänkad under ”pekings” träningsmatch mot Flora Tallinn i förra veckan verkade det klart. Men än så länge har inget bekräftats, men enligt uppgifter till Fotbollskanalen så har en flytt till Italien eller Tyskland verkat mest aktuell.

Kopplas ihop med Serie A-klubb

Det har framförallt ryktats om en övergång till Serie A och nedflyttningsplacerade Frosinone. Men 27-åringen själv vill inte kommentera läget, och menar att han likväl kan stanna i Sverige.

– Jag vill inte säga något om det, men jag är i Norrköping nu och det är det enda jag är inställd på tills något annat händer, säger han till Norrköpings Tidning och fortsätter:

– Jag vill inte kommentera något. Vare sig klubbar eller något annat. Jag är här nu, när något annat blir officiellt kommer det bli det. Eftersom jag trivs i Norrköping är det bra om jag blir kvar också.

Emir Kujovic kontrakt med IFK Norrköping sträcker sig ett år framöver.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply